Nytt sortiment av golvmattor till bilen.

Är din bil förberedd inför den slaskiga Svenska vintern?
Vill du skydda de fina textilmattorna i din bil?
Lätt kunna få bort smuts och fläckar genom att enkelt spola av dina mattor i bilen.

Gummi ska man ha som skydd...
Gummi ska man ha som skydd…

Då ska du kolla in vårt nya sortiment av modellanpassade gummimattor för bilar.Alla mattor är framtagna för att ha 100% passform och är enkla att installera.
Vi har till golvmattor till de flesta märken som, Audi, BMW, VW, Volvo och alla är tillverkade av luktfritt gummi.

För att hitta kupemattor till just till bil slår du in ditt regnr i fältet där det står ABC 123. Sen väljer du interiör i menyn högst upp och under den väljer ni bilmattor. Då kommer alla mattor vi har till ditt märke komma fram. Ni kan även gå direkt till vår hemsida här

Vi har även samlat modellspecifika stylingprodukter, bland annat mattor, för populära bilmodeller. Här hittar du t.ex. styling och mattor för Volvo 940.

De som tillverkar gummimattorna är ett Polskt företag som heter Rezaw-Plast. De har tillverkar liknande produkter inom gummi i många år. De har även viss OEM tillverkning åt stora kända bilföretag.

Från samma tillverkare har vi även fått in mattor till bagaget som även de är tillverkade i luftfritt gummi, men mer om det en annan gång.

Vårkänslorna börjar komma!

Nu när solen skiner och de börjar sopa bort allt grus från vintern börjar vårkänslorna dyka upp. Man börjar tänka på att bygga om bilen till våren och sommaren. För dig som vill ha en riktigt stor förändring på din bil till en hyfsat billig peng ska kolla på våra stötfångar / spoilerkit till Audi, Bmw, Mercedes och VW.

De flesta frontar vi har är gjorda i ABS och använder bilens originalpunkter för att monteras. En av de som blir riktigt snygga är denna till BMW F10 / F11. Kunden som skickade in bilden var helnöjd med passformen. Till saken hör att kunden sa att han var en millimeternisse innan han beställde, men han var som sagt var grymt nöjd med passform och utseendet på frontspoilern till sin F10. Har du nu inte en Bmw kan du alltid kolla här ändå för att se alla frontar vi har och om vi har någon som passar till din bil.

BMW f10 F11 frontspoiler
BMW f10 F11 Frontspoiler

 

 

 

 

 

Till i år har vi även lagt upp den del bakre stötfångare till Bmw E36, E39, E46 och E60. Även en fin bakspoiler till Mercedes S-klass W221 som ger ett riktigt snyggt utseende. Eller vad tycker ni?

Bakre stötfångare mercedes W221
Bakre stötfångare Mercedes W221

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan inte skriva om alla olika varianter vi har men vi har även till Audi och VW. Så gå in och kolla här så kommer du säkert att hitta något till din bil även om du har en Audi, Bmw, Mercedes eller Golf.

Ha en riktigt fin dag.

Bättre information om dragkrokarna till Audi A4

Som ni säkert vet så säljer vi fasta och avtagbara dragkrokar från ett Spanskt företag som heter Aragon.

Vi har nog drag till 1500 olika bilar och modeller, men vi har känt informationen om dem är lite dålig. Kunden har svårt att hitta till rätt dragkrok på ett enkelt sätt även fast vi har regnr sök. Så i ett försök att ändra på detta har vi börjat att gå igenom alla dragkrokar vi har för att få en bättre struktur på dem.

Då föll lotten på att vi började med dragkrok till Audi A4 Avant och Sedan mellan 2001 och 2008. Här har ni en liten bild på hur det kan se ut om du har en sådan Audi och är inne på vår hemsida www.hova.com.

Drag till Audi A4 Avant och Sedan
Drag till Audi A4 Avant och Sedan

Blir ganska bra och det står mer information om dem oxå, ska även upp en sida men bättre förklaring på vad det är för skillnad mellan de olika dragen. Den ska göras klar under helgen. Skulle ni vilja gå in och titta lite redan nu på den sidan som är på bilden klickar ni bara HÄR. Skulle ni vilja köpa en dragkrok så ska ni veta att det alltid är fri frakt på alla varianter.

Sist men inte minst så får vi önska en riktig trevlig helg.