Backspeglar, Sidospeglar, Backspegelglas och Backspegelkåpor

Som ni säkert har märkt så jobbar vi för fullt med att få upp mer och mer reservdelar till era bilar. Ett av våra senaste tillskott är ett komplett sortiment av backspeglar, backspegelglas och backspegelkåpor.

Modellanpassade backspeglar
Modellanpassade backspeglar.

För er som är i behöv av tex en ny komplett backspegel till ett riktigt bra pris ska gå in och kolla HÄR. Är väl inte världens sexigaste vara men så här kan de se ut och de är kompletta med spegelglas, spegelkåpa och allt. Som ni ser på bilden så har denna till och med rätt kontakt.
För er som inte behöver in helt ny spegel utan kanske bara spegelglaset till eran sidospegel så har vi skapat en kategori som heter Spegelglas. Där hittar ni bara själva spegelglaset. Även dessa är tillverkade för att ersätta ditt originalglas. Lägger inte upp någon bild på dem för de är verkligen fula 🙂 Men vill ni hitta till er bil så gå in på denna LÄNKEN.

Den sista kategorin av speglar som vi lagt upp är själva huset. Man kanske har fått repor, stenskott eller så har kåpan till sidospegeln fått sig en smäll och gått sönder. Vi tycker det är lite onödigt att man ska behöva köpa en helt ny spegel då. Därför erbjuder vi lösa spegelkåpor som säljs styckvis. Du hittar alla varianter av dem HÄR. Det finns även lite uppgraderingar som man kan göra till tex Audi och VW där vi har spegelkåpor i aluminium look. Då de flesta modeller av Audi R och RS har riktiga aluminiumkåpor som är snuskigt dyra har vi en mycket billigar variant av dem. Så in och titta på vår hemsida nu för att snygga till din bil.

Ha en fin dag.

 

 

Backspegel Sidospegel till Volvo 740 / 940 / 850 / V70 mm

Ibland är det bra att städa upp och titta över vad man har på lagret. Det händer med jämna mellanrum att man hittar lite saker som man hade glömt av att man hade.
Så igår hade vi lite tid över så Nisse rotade runt nere på lagret och hittade en massa original backspeglar till Volvo 740 / 940 / 850 / V70 i vårt lager.
Efter det var det bara att sätta sig och lägga upp dem på sidan och nu kan ni hitta alla här

Backspegel-Volvo-740-760-940-960-855-850
Backspegel-Volvo-740-760-940-960-855-850

Alla sidospeglar byts ut mot originalet och vi har till både förarsidan och passagerarsidan. Skulle du sen ha en elstyrd spegel på din Volvo har vi även det.
Det är bara att koppla in dem, man nyttjar original kontakter och infästningar på bilen.

Sen hittade vi lite mer saker, men det får vi skriva om en annan dag 🙂