LED Ramper till bilen eller lastbilen.

Nu har vi laddat med en stor sändning av ledramper och backlampor av högsta kvalitet från vår leverantör. Vi började med led ramper förra året och vi var inte riktigt beredda på hur mycket vi skulle sälja av dem så tyvärr klarade vi inte av att leverera till alla er som beställde. Men i år har vi ett stort lager och nog de bästa priserna på ledramper av hög kvalitet.
Nytt för i år är att vi oxå har curved/svängda extraljusramper i led för att få ett lite bredare ljus. Alla de ramper som vi säljer är av kombinationsmodellen vilket innebär att de har reflektorer utformade för att lysa långt och smalt i mitten och reflektorer för att lysa bredare och kortare på sidorna. Detta gör att man får en ljusbild som täcker upp hela vägen och även diket.
Vi har samma leverantör som några av de ”stora” företagen har har på sina ramper fast till ett mycket bättre pris.
Här får ni några fina exempel på billiga ledramper till grymma priser:

120W Curved Led Ramp
En liten men stark extraljusramp som passar perfekt att ha under regnrskylten då den bara är 56,7 cm lång. Kostar endast 2295 kr och en låg frakt på 49kr.
Våran absolut största och starkaste ledramp på hela 312w och 25920 lumen.
Våran absolut största och starkaste ledramp på hela 312w och 25920 lumen. För dig som vill ha dagsljus på natten! Den kostar bara 4295 kr och en frakt på 49 kr.

Nu har vi bara visat vår starkaste och minsta ramp, men vi har även svängda ramper på 180w, 240w och 288w för att kunna matcha alla kunders behov.

För er som är ute efter en rak extraljus ramp med led har vi ett likvärdigt sortiment där.

Rak extraljus ramp på 180W. I detta fallet monterad under regnummerskylten på en VW Passat.
Rak extraljus ramp på 180W. I detta fallet monterad under regnummerskylten på en VW Passat. Som ni ser passar även denna utmärkt att montera under skylten på bilen. Bra att tänka på att denna är längre och behövs ett större utrymme för att få plats med rampen.
Här ser ni en 240W ramp på 21600 lumen som är upptänd. Tyvärr håller vi den i handen och då blir det lite svårt att få en bra inställning på ljuset och det lyser lite väl mycket nere i backen.
Här ser ni en 240W ramp på 21600 lumen som är upptänd. Tyvärr håller vi den i handen och då blir det lite svårt att få en bra inställning på ljuset och det lyser lite väl mycket nere i backen.

Ni hittar samtliga led ramper vi har om ni klickar HÄR

Titta gärna på produkterna och hör gärna av er om ni har frågor.
Det är lite svårt att beskriva hur bra ljus det blir med en ramp på bilen. Vi har monterat två stycken ramper på vår firma buss, det sitter en på taket på 312w och en fram i frontbågen på 180w. När någon som inte har kört den förut slår på dem på kvällen blir nästan alltid kommentaren: Vad i he¤#&vete vad ljust det blev 🙂

LED Arbetsbelysning

Nu när mörkret kommer allt mer är det dags att montera dit lite ny led arbetsbelysning på ditt fordon. Oavsett vad du har för maskin så som grävare, grävmaskin, traktor, fyrhjuling, skoter eller lastbil har vi en led arbetslampa som kan passa sig.

Bara det senaste året har det hänt mycket inom led belysning. Idag finns det väldigt små arbetsbelysning som går att montera på väldigt trånga utrymmen för att ge ett punktljus där du innan inte kunde se något.

Det finns även riktigt starka, ända upp till 90w med en spridning på 120 grader, men inte speciellt stora för dig som vill kunna lysa upp runt om kring din grävmaskin.

 

Superstark LED Arbetsbelysning på 90W och 8100 Lumen
Superstark LED Arbetsbelysning på 90W och 8100 Lumen
Liten och kompakt led arbetsbelyning på 10W och 900 Lumen
Liten och kompakt led arbetsbelyning på 10W och 900 Lumen

Idag har vi 14 st olika led armaturer för arbetet men watt från 10 – 90w och spridning från 8 grader till 120 grader. All belysning har en färgtemperatur på ca 6000k för att de ett så bra och behagligt ljus som möjligt.
Vart och hur man ska använda det är nog bara fantasin som sätter stopp för men skulle ni den led belysning ni söker till din traktor, grävmaskin, eller lastbil får ni gärna höra av er. Vi försöker alltid plocka hem nya och bra varor för att ligga i framkant när det gäller arbetsbelysning i led.

Alla lampor har Epistar eller Cree dioder monterad i sig, för att garantera en hög kvalitet och ett riktigt bra ljus.

Vill ni läsa mer om våra produkter hittar ni mer info här

LED Lampor till Halvljus och Helljus 1800 Lumen!

Nu har vi fått hem strålkastarlampor med 1800 Lumen starkt ljus och kan därmed ersätta Halogenlampans ljus!

För att få en överblick över hur starka LED-Lamporna är så kan vi jämföra med Halogen och Xenon.

Genomsnittlig Halogenlampa = ~1400 Lumen

Dessa LED-Lampor = ~1800 Lumen

Xenonlampor = 3000~5000 Lumen (Beroende på hur många watt kitet ligger på)

Hos oss kommer kiten finnas i H4, H7, H8 och H11 till en början men kommer senare att finnas till alla socklar!

Klicka nedanför för att se mer information om dessa lampor och även kolla in YouTube-klippet där dessa jämförs!

Läs mer om lamporna här!

// Hova.Com