Inkapslad skyltbelysning för Volvo

Vi på Hova.Com var först med att plocka fram regnrskyltbelysning till nya Volvo bilar som Volvo XC60, XC70, XC90, S40, S60, V60, S80, V50, V70.

Anledningen till att vi tog fram dem var först och främst att det ser mycket snyggare ut med det vita och fina ljuset som blir när man kopplar in en diod/led lampa istället för en halogenlampa. Som ni kan se på bilen under.

Skillnaden mellan Halogen / LED
Skillnaden mellan Halogen / LED

Den andra anledningen var att Volvos original skyltbelysning hade vissa problem så som att det kom in fukt och kondens i lamphuset vilket gjorde att kontaktstiften och lampan gick sönder.

De led skyltbelysning till Volvo som vi har tagit fram har helt inkapslade dioder / led. Då en diod är mycket känsligare för fukt och kondens än en vanlig lampa var det enda sättet att göra det på.

Nu har det kommit andra varianter av skyltbelysning till Volvo och det är ju bra på sitt sätt för de kan nog ha lite olika styrka i sitt ljus och utseende. Men vår är den enda som är helt inkapslad och skyddas ordentligt mot fukt. Nu har vi inte sett alla varianter som kommit men två utav dem och de har ett öppet kretskort med dioder på baksidan. Det enda de har som skydd är en lite plåt. Så om Volvo original inte höll undra hur de nya oinkapslade varianterna ska hålla för vårt Svenska klimat.

Sist men inte minst så har ni en bild på den varianten som vi har till Volvo.

Inkapslad Skyltbelysning till Volvo
Inkapslad Skyltbelysning till Volvo XC60, XC70, XC90, S40, S60, V60, S80, V50, V70

Vill ni komma direkt till produkten på vår hemsida klickar ni här

LED Arbetsbelysning

Nu när mörkret kommer allt mer är det dags att montera dit lite ny led arbetsbelysning på ditt fordon. Oavsett vad du har för maskin så som grävare, grävmaskin, traktor, fyrhjuling, skoter eller lastbil har vi en led arbetslampa som kan passa sig.

Bara det senaste året har det hänt mycket inom led belysning. Idag finns det väldigt små arbetsbelysning som går att montera på väldigt trånga utrymmen för att ge ett punktljus där du innan inte kunde se något.

Det finns även riktigt starka, ända upp till 90w med en spridning på 120 grader, men inte speciellt stora för dig som vill kunna lysa upp runt om kring din grävmaskin.

 

Superstark LED Arbetsbelysning på 90W och 8100 Lumen
Superstark LED Arbetsbelysning på 90W och 8100 Lumen
Liten och kompakt led arbetsbelyning på 10W och 900 Lumen
Liten och kompakt led arbetsbelyning på 10W och 900 Lumen

Idag har vi 14 st olika led armaturer för arbetet men watt från 10 – 90w och spridning från 8 grader till 120 grader. All belysning har en färgtemperatur på ca 6000k för att de ett så bra och behagligt ljus som möjligt.
Vart och hur man ska använda det är nog bara fantasin som sätter stopp för men skulle ni den led belysning ni söker till din traktor, grävmaskin, eller lastbil får ni gärna höra av er. Vi försöker alltid plocka hem nya och bra varor för att ligga i framkant när det gäller arbetsbelysning i led.

Alla lampor har Epistar eller Cree dioder monterad i sig, för att garantera en hög kvalitet och ett riktigt bra ljus.

Vill ni läsa mer om våra produkter hittar ni mer info här