Inkapslad skyltbelysning för Volvo

Vi på Hova.Com var först med att plocka fram regnrskyltbelysning till nya Volvo bilar som Volvo XC60, XC70, XC90, S40, S60, V60, S80, V50, V70.

Anledningen till att vi tog fram dem var först och främst att det ser mycket snyggare ut med det vita och fina ljuset som blir när man kopplar in en diod/led lampa istället för en halogenlampa. Som ni kan se på bilen under.

Skillnaden mellan Halogen / LED
Skillnaden mellan Halogen / LED

Den andra anledningen var att Volvos original skyltbelysning hade vissa problem så som att det kom in fukt och kondens i lamphuset vilket gjorde att kontaktstiften och lampan gick sönder.

De led skyltbelysning till Volvo som vi har tagit fram har helt inkapslade dioder / led. Då en diod är mycket känsligare för fukt och kondens än en vanlig lampa var det enda sättet att göra det på.

Nu har det kommit andra varianter av skyltbelysning till Volvo och det är ju bra på sitt sätt för de kan nog ha lite olika styrka i sitt ljus och utseende. Men vår är den enda som är helt inkapslad och skyddas ordentligt mot fukt. Nu har vi inte sett alla varianter som kommit men två utav dem och de har ett öppet kretskort med dioder på baksidan. Det enda de har som skydd är en lite plåt. Så om Volvo original inte höll undra hur de nya oinkapslade varianterna ska hålla för vårt Svenska klimat.

Sist men inte minst så har ni en bild på den varianten som vi har till Volvo.

Inkapslad Skyltbelysning till Volvo
Inkapslad Skyltbelysning till Volvo XC60, XC70, XC90, S40, S60, V60, S80, V50, V70

Vill ni komma direkt till produkten på vår hemsida klickar ni här

Backspegel Sidospegel till Volvo 740 / 940 / 850 / V70 mm

Ibland är det bra att städa upp och titta över vad man har på lagret. Det händer med jämna mellanrum att man hittar lite saker som man hade glömt av att man hade.
Så igår hade vi lite tid över så Nisse rotade runt nere på lagret och hittade en massa original backspeglar till Volvo 740 / 940 / 850 / V70 i vårt lager.
Efter det var det bara att sätta sig och lägga upp dem på sidan och nu kan ni hitta alla här

Backspegel-Volvo-740-760-940-960-855-850
Backspegel-Volvo-740-760-940-960-855-850

Alla sidospeglar byts ut mot originalet och vi har till både förarsidan och passagerarsidan. Skulle du sen ha en elstyrd spegel på din Volvo har vi även det.
Det är bara att koppla in dem, man nyttjar original kontakter och infästningar på bilen.

Sen hittade vi lite mer saker, men det får vi skriva om en annan dag 🙂